Ти знаеш и познаваш нежността ми,
как с думи галя, как с ръце рисувам,
как огнено желае страст плътта ми,
и как не спирах с часове да те целувам...
Дали съм същия сега? Познай...
(Една сълза в окото си изтривам)
Но моля те едно, ми обещай,
че ти, че ти ще бъдеш пак щастлива!
© Георги Каменов All rights reserved.
Ирина, да, усетила си Много точно.
Благодаря, момичета 🌹