9 sept 2007, 21:33

Обещание 

  Poesía
605 0 1

Обещание
В дълбокия мрак чух гласа ти “Вярвам в теб”.

Само тази една фраза ехти в сърцето ми.

Ти винаги ще си до мен, давайки ми смелост.

Смелост и желание да защитавам

бъдещето ни, определено от съдбата.

Обещавам ти, няма да се откажа.

Бавно, малко по-малко, вървя напред

със сигурност, без капка колебание.

С времето хората губят мечтите си.

Ерите на грешките и начини да нараняваш друг

са направени да бъдат повторени.

Защо се борят срещу вярата едни другиму?

Защо изгасват светлината, известна като съдба?

Но няма да го позволя това да ни сполети.

Искам да пазя бъдещето ни с ръцете си до край,

защото ти ме научи да се боя с всичка сила,

научи ме да не се предавам, когато

пред мен не се вижда светлината на пътя.

И аз ти обещавам, че няма да спра.

Без значение колко пъти се препъвам

и чувствам, че не мога повече.

Обещавам, че никога няма да спра,

защото вярвам на думите ти така, както

и ти продължаваш да вярваш в мен.

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??