31 ago 2007, 0:45

Обещание 

  Poesía
489 0 1
Влюбен, страстно дава знак,
чужди устни, сладостни, да не опитва пак!
И любимата му засиява, а той ослепява,
по- необхватна от океана, любовта заставя!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да,така е!
    Поздрав отново мила!
Propuestas
: ??:??