31.08.2007 г., 0:45 ч.

Обещание 

  Поезия
486 0 1
Влюбен, страстно дава знак,
чужди устни, сладостни, да не опитва пак!
И любимата му засиява, а той ослепява,
по- необхватна от океана, любовта заставя!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да,така е!
    Поздрав отново мила!
Предложения
: ??:??