15 may 2008, 0:26

Обещания 

  Poesía
629 0 6
 

По устните ми -

напъпили обещания.

За целувки.

Неопитани никога.

Несънувани.

Странни,

опияняващи,

диви,

спиращи времето,

пазени...

(само за тебе...)

 

Потъвам в изгрева

на мечтите си.

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??