May 15, 2008, 12:26 AM

Обещания 

  Poetry
628 0 6
 

По устните ми -

напъпили обещания.

За целувки.

Неопитани никога.

Несънувани.

Странни,

опияняващи,

диви,

спиращи времето,

пазени...

(само за тебе...)

 

Потъвам в изгрева

на мечтите си.

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??