17 ene 2014, 21:35  

Обич 

  Poesía » De amor
417 0 0

Обич

Страстта си пилях разлята във теб,
разтапях се огнено в чувства от лед
и цветна дантелено галих те... блед,
после се вливах във всеки... поред.

Чаках във бурите бесни пленена.
Зазидах сърцето си тиха, притаена.
И търсих покой в далечния брод,
ти ме прекърши, измислено горд.

И станах... Земя... ледена, студена,
разпилях душата си в капки, вледенена.
Сърцето ми камък, разбит от стрела,
разпръсната,  жива... пак тихо горя!

© Ванина Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??