2 jul 2011, 22:25

Обич 

  Poesía » De amor
713 0 1

Обеща, че ще си винаги до мене.

Обеща ми да не ме напускаш.

Защо тогава съм сега самичка,

а през света голям ти някъде препускаш?

 

А аз, като пръстта в земята

и като звездите на небето,

като топла майчина прегръдка

не престанах да те нося във сърцето!

 

Може би без сълзи ще остана,

може да остана и без глас...

но ти помни,  че даже след смърта си

само тебе ще обичам аз!!!

© Дева Тарейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пътищата са, за да ни срещат отново и отново, понякога със самите нас, понякога с отраженията, надеждите и копнежите ни! Поздрави!
Propuestas
: ??:??