Обеща, че ще си винаги до мене.
Обеща ми да не ме напускаш.
Защо тогава съм сега самичка,
а през света голям ти някъде препускаш?
А аз, като пръстта в земята
и като звездите на небето,
като топла майчина прегръдка
не престанах да те нося във сърцето!
Може би без сълзи ще остана,
може да остана и без глас...
но ти помни, че даже след смърта си
само тебе ще обичам аз!!!
© Дева Тарейн All rights reserved.