2 oct 2008, 13:41

Обич 

  Poesía
625 0 10

По съмнало със звезден лъч една любов ме гали,

в прелистените спомени откраднала съня.

Преминала през много изпитания,

с усмивка подарила ми деня.

 

На есента със дъхави треви се врича.

И слънцето рисува ми с омайващи очи.

С вълшебство се изпълват и е като песен,

мечти, родени от щастливите сълзи.

 

До мръкване без страх аз в тебе ще надничам.

И с нежни думи стих на теб ще посветя.

Със обич всеки миг ще е магия,

и живота си със теб ще споделя.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??