21 jul 2009, 10:11

Обич 

  Poesía » De amor
1004 0 1

Какво ли би направил? Ако знаеш,

че има някой, който те обича.

Едно сърце не спира да тупти за теб.

Една душа не спира да тъгува.

Едни очи не спират да те търсят.

Едни ръце, протегнати във мрака,

сами остават на света.

Но ти не знаеш и няма как да разбереш,

аз не мога да ти кажа.

Защо в очите сам не прочетеш?

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??