21.07.2009 г., 10:11 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
982 0 1

Какво ли би направил? Ако знаеш,

че има някой, който те обича.

Едно сърце не спира да тупти за теб.

Една душа не спира да тъгува.

Едни очи не спират да те търсят.

Едни ръце, протегнати във мрака,

сами остават на света.

Но ти не знаеш и няма как да разбереш,

аз не мога да ти кажа.

Защо в очите сам не прочетеш?

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??