Обичай ме, дори през пролетта
слана цветята да убива.
Обичай ме, когато след дъжда
удавените корени изгниват.
Обичай ме отново след смеха
разкрила сълзи от прикрита мъка.
Обичай ме, когато ме боли
и крия се в тъгата си безпътна.
© Радостина Попова Todos los derechos reservados