Слънце мое, колко те обичам,
толко трудно е да го изричам.
Ангел мой прекрасен,
без Теб всеки миг е ужасен
Прасенце мое, сладко,
не искам да няма и за кратко.
Както и да те наричам,
всеки ден все повече те обичам.
Колкото и да бягам, винаги за Теб се връщам
и все по силно те прегръщам.
Обичам те не се казва
то ясно се показва.
© Тъжна Луна Todos los derechos reservados