30 окт. 2007 г., 15:48

Обичам 3-ма ви 

  Поэзия » Любовная
844 0 1

Слънце мое, колко те обичам,

толко трудно е да го изричам.

Ангел мой прекрасен,

без Теб всеки миг е ужасен

Прасенце мое, сладко,

не искам да няма и за кратко.

Както и да те наричам,

всеки ден все повече те обичам.

Колкото и да бягам, винаги за Теб се връщам

и все по силно те прегръщам.

Обичам те не се казва

то ясно се показва.

© Тъжна Луна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??