30.10.2007 г., 15:48 ч.

Обичам 3-ма ви 

  Поезия » Любовна
834 0 1

Слънце мое, колко те обичам,

толко трудно е да го изричам.

Ангел мой прекрасен,

без Теб всеки миг е ужасен

Прасенце мое, сладко,

не искам да няма и за кратко.

Както и да те наричам,

всеки ден все повече те обичам.

Колкото и да бягам, винаги за Теб се връщам

и все по силно те прегръщам.

Обичам те не се казва

то ясно се показва.

© Тъжна Луна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??