15 ago 2007, 23:25

Обичам, дишам и пея 

  Poesía
634 0 11

Вечно бързам и тичам нанякъде,
не утихват пристанищно мислите,
черно-бели се сплитат годините,
длани вплели в едно с ветровете.
Думи звучни в гърдите напират,
да излеят потоци извиращи,
струни тънки със пръсти набират,
и пулсират във мен... как пулсират...
До задъхване дишам... обичам.
Със сърцето след залеза тичам.
С цветен изгрев в едно се пресичам,
онемяла от обич, с душа му се вричам.
Само миг е животът ми, кратък
и понякога съвсем не е лесен,
но бълбукащ е изворът сладък
и отпивам с възторг, и със песен.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??