29 ene 2007, 22:40

Обичам,когато... 

  Poesía
1115 0 11

Обичам, когато ме гледаш в очите,

да откривам във тях любовта,

нежно когато ми галиш косите -

да чувствам твоята топла ръка!

 

Обичам, когато ми влюбено шепнеш:

чрез думите твои аз да летя!

Обичам, когато до мене мечтаеш

винаги редом до теб да вървя!

 

Сърцето ми лудо започва да бие,

прогонваш от него всяка тъга!

Аз дълго те търсих, но вече намерих,

проблясва от радост в очите сълза!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??