29.01.2007 г., 22:40 ч.

Обичам,когато... 

  Поезия
1118 0 11

Обичам, когато ме гледаш в очите,

да откривам във тях любовта,

нежно когато ми галиш косите -

да чувствам твоята топла ръка!

 

Обичам, когато ми влюбено шепнеш:

чрез думите твои аз да летя!

Обичам, когато до мене мечтаеш

винаги редом до теб да вървя!

 

Сърцето ми лудо започва да бие,

прогонваш от него всяка тъга!

Аз дълго те търсих, но вече намерих,

проблясва от радост в очите сълза!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??