Jan 29, 2007, 10:40 PM

Обичам,когато... 

  Poetry
1211 0 11

Обичам, когато ме гледаш в очите,

да откривам във тях любовта,

нежно когато ми галиш косите -

да чувствам твоята топла ръка!

 

Обичам, когато ми влюбено шепнеш:

чрез думите твои аз да летя!

Обичам, когато до мене мечтаеш

винаги редом до теб да вървя!

 

Сърцето ми лудо започва да бие,

прогонваш от него всяка тъга!

Аз дълго те търсих, но вече намерих,

проблясва от радост в очите сълза!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??