24 ago 2010, 12:56

Обичам се 

  Poesía » De amor
686 0 7

 

Обичам очите си -

защото ти се любуваха!

 

Обичам устните -

че ти шепнеха,

че те целуваха!

 

Обичам ръцете си -

с тях те милвах,

в тях те притисках!

 

Всичко -

с което те имах!

 

Всичко -

с което те исках!

 

Всичко -

с което никога

няма да те забравя!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??