Обичам очите си -
защото ти се любуваха!
Обичам устните -
че ти шепнеха,
че те целуваха!
Обичам ръцете си -
с тях те милвах,
в тях те притисках!
Всичко -
с което те имах!
Всичко -
с което те исках!
Всичко -
с което никога
няма да те забравя!
© Ангел Чортов Всички права запазени