24 авг. 2010 г., 12:56

Обичам се 

  Поэзия » Любовная
699 0 7

 

Обичам очите си -

защото ти се любуваха!

 

Обичам устните -

че ти шепнеха,

че те целуваха!

 

Обичам ръцете си -

с тях те милвах,

в тях те притисках!

 

Всичко -

с което те имах!

 

Всичко -

с което те исках!

 

Всичко -

с което никога

няма да те забравя!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??