10 mar 2013, 9:59

Обичам те! 

  Poesía » De amor
927 0 1

Обичам те!

Лудо,страстно,безнадеждно,

отчаяно,погубващо и нежно.

Обичам те!

До болка, до безкрая,

чрез тебе аз намерих рая.

Обичам те!

Единствен ти си,

светъл лъч във моя ден,

безсилна съм пред твоите очи,

които ме държат във плен.

Обичам те - ми иде да крещя,

да чуят всички,нека знаят,

че аз съм най-щастливата жена,

готова с теб да е до края!

© Десислава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??