10 мар. 2013 г., 09:59

Обичам те! 

  Поэзия » Любовная
900 0 1

Обичам те!

Лудо,страстно,безнадеждно,

отчаяно,погубващо и нежно.

Обичам те!

До болка, до безкрая,

чрез тебе аз намерих рая.

Обичам те!

Единствен ти си,

светъл лъч във моя ден,

безсилна съм пред твоите очи,

които ме държат във плен.

Обичам те - ми иде да крещя,

да чуят всички,нека знаят,

че аз съм най-щастливата жена,

готова с теб да е до края!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??