11 mar 2007, 13:35

ОБИЧАМ ТЕ 

  Poesía » De amor
2017 0 28
Обичам те... и казвам го. Не крия.

Във утрото събуждам се със теб.

Рисувам те със чувствена магия,

римувам те със обич - ред по ред.

С усмивката ти искам да изгрявам,

в най-топлата, изплакана сълза.

С душата да обичам и да страдам,

но всичко искам с теб да споделя.

В безсънните си нощи да те галя,

от страстните целувки да блестя.

Надвила разум, свян аз днес те моля -

пали ме... с този пламък ще горя.

И нека разговаряме без думи

във всяка нощ, преляла в чистота.

Прегръщай ме и щастие дари ми,

с най-търсеното чудо... любовта.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??