4 sept 2007, 22:21

Обичам те! 

  Poesía
1043 0 4
Тъга.
Сълза.
Несбъдната мечта.
Море.
Небе.
Едно дете...
Падат листа.
Капе дъжда.
А мечтата отлита,
остава в съня.
До мен си ти,
но толкова далече.
Животът ни,
животът си отива вече.
-Ще ме обичаш ли и след смъртта?
-Ще останем ли завинаги деца?
Мрак, студенина покри ни,
но шепна още твойто име.
-Обичам те!

© Теа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??