9 jul 2010, 10:12

Oбичам те 

  Poesía » De amor
832 0 0


Oбичам те



От клоните вишните окапват,

в ръцете ми как спиш като дете!

Ароматът ви навява любовни трепети,

малък принц сега съм, целуни ме, цвете мое!

 

Косите ти, сноп лъчи, са лятно-есенни,

де огряват едно ангелско лице,

очите на което, мила, са по-прекрасни,

по-сияйни и от най-прекрасното море.

 

По вишневите клонки дъждът се стича

и нежно спиш до мен като дете,

а аз прегръщам те и с вятъра нашепвам:

обичам те, обичам те, обичам те!!!

© Слав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??