2 jun 2019, 15:29

Обичам те <3 

  Poesía » De amor
362 1 1

Защото постоянно си във мен -
страстно устните ни се докосват.
Спомням всеки миг съприкосновен -
енергиите ни се кръстосват.

 

В обич същностите ни се сливат.
Душите ни празнуват вечността.
Заедно телата се преливат,
за да възтържествува любовта!

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??