Jun 2, 2019, 3:29 PM

Обичам те <3 

  Poetry » Love
342 1 1

Защото постоянно си във мен -
страстно устните ни се докосват.
Спомням всеки миг съприкосновен -
енергиите ни се кръстосват.

 

В обич същностите ни се сливат.
Душите ни празнуват вечността.
Заедно телата се преливат,
за да възтържествува любовта!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??