2.06.2019 г., 15:29 ч.

Обичам те <3 

  Поезия » Любовна
358 1 1

Защото постоянно си във мен -
страстно устните ни се докосват.
Спомням всеки миг съприкосновен -
енергиите ни се кръстосват.

 

В обич същностите ни се сливат.
Душите ни празнуват вечността.
Заедно телата се преливат,
за да възтържествува любовта!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??