20 ago 2019, 2:49

Обичам те 

  Poesía » De amor, Formas graves
2768 15 26

Обичам те... Какво ли още мога

да кажа аз след този зов най-сладък?

Чрез любовта сме само равни с Бога

и тя е вяра в ад и в безпорядък.

 

Обичам те... Дарява без остатък

сърцето ми, доброто в теб познало.

Животът е разцъфващ, не е кратък –

отдаденост, когато е изцяло.

 

Обичам те... Лицето засияло

с усмивка и със феин взор е сила.

Очите две – вселенно огледало –

изпълват с красота и нежност мила.

 

Обичам те... Това е всичко, знай!

Начало чудно на един безкрай.

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??