17 ago 2008, 19:39

Обичам те различно 

  Poesía » De amor
967 0 14
Обичам те неистово,
обичам те различно
от всички досега.
Разпръснато
сърцето ми
в почуда
събира
счупените стъкълца.
И не, че ти си по-различен,
и не, че си достоен за това,
а просто пътят и
минавал е оттук,
на нея - Любовта.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??