Aug 17, 2008, 7:39 PM

Обичам те различно 

  Poetry » Love
1028 0 14
Обичам те неистово,
обичам те различно
от всички досега.
Разпръснато
сърцето ми
в почуда
събира
счупените стъкълца.
И не, че ти си по-различен,
и не, че си достоен за това,
а просто пътят и
минавал е оттук,
на нея - Любовта.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??