7 may 2009, 19:55

Обичаш ме - това го зная!?! 

  Poesía » De amor
1032 0 6

Лежа самотен в празна стая

и по звездите се опитвам да позная.

Очаквам знак от тях среднощен

какво вещае бъдещето още.

 

Далече си, до мен те няма,

но любовта я има, зная!

Припомням си онези нощи

и с мислите си те докосвам.

 

Докосвам нежните черти

на твоето лице красиво

и мислено рисувам линии

на тялото незабравимо.

 

Но ето, знак се появи,

прелитат падащи звезди,

и вече сигурен съм аз

за бъдещето и за нас.

 

Знам, далече съм от тебе още,

но в мислите ти идвам нощем,

не че съм неотразим,

аз просто съм непримирим! 

 

© Петър Койчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??