26 mar 2010, 22:49

Обикновени думи 

  Poesía » Versos blancos
774 0 7

 

 

 

 

 

 

вместо тихи надежди

в несбъднати спомени

мъгла и отдавнашен сън

рисувам градини

в прозрачни нюанси

и вяра в дъждовна вълна

 

 

и длани полепнали с облаци

с въпроси в картини

от дни без сезон

без многоточия

без обещания

без какво и защо

 

 

вместо шепот

прелиствам нощта

и мечтите и бели от вечност

вместо дъх си рисувам дъга

малко вятър

и пясък в очите

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??