12 abr 2012, 11:33

Обикновени рисунки - 45. Безпътица 

  Poesía
423 0 4

 

 

А казват, че било

жестоко

да се провират тъмни мисли

в Душите -

някъде дълбоко...

И черни петънца - в очите,

инак бистри, но... Не и дотам,

че да стоят

над Сенките - високо!

Уж странник съм...

Но пак не ме повлича

Онова, което вика зад завоя

на много пътища,

разкъсали полето...

не блазни ме,

отминал много стъпки,

да видя някои,

останали

от мене- сиреч, мои...

Дали по стръмни рътища не водят

към Небето,

светнало над ябълкови пъпки?

 

Б.Калинов

26. 03. 2012г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??