18 ene 2009, 15:05

Обикновено 

  Poesía » Otra
671 0 5
Време мое,
твоя съм.
Влече ме
непознатото.
Да съм друга
не мога.
Облаците да
достигна
преди дъжд.

Щастлива ще съм.

Да полея земята.
Да има в живота ми
смисъл.
Своя да съм.
Искам.

© Гинка Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??