18.01.2009 г., 15:05 ч.

Обикновено 

  Поезия » Друга
577 0 5
Време мое,
твоя съм.
Влече ме
непознатото.
Да съм друга
не мога.
Облаците да
достигна
преди дъжд.

Щастлива ще съм.

Да полея земята.
Да има в живота ми
смисъл.
Своя да съм.
Искам.

© Гинка Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??