10 ago 2008, 3:01

Обикновено момче от квартала 

  Poesía » Otra
1259 0 8
 

Обикновено момче от квартала

 

Не ти повярвах, когато...

 

проповядваше сред нас...

 

Но... разбери ме... изказът ти...

 

 

никак не го биваше...

 

Аз съм обикновено момче...

 

от квартала... не го ли проумя...

 

Осъдиха те... бързо... и...

 

единодушно...

 

Прибраха се... в собствените си крепости...

 

На бира и... риалити шоу...

 

Кръстът... беше въздигнат...

 

а ти... беше забравен...

 

Един ден... ще си спомним за теб...

 

Когато банките станат... катедрали

 

а любовта... забранена дума.

 

Защо... по дяволите... не беше...

 

по-ясен... та аз бях... само... обикновено момче... от квартала?

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??