Aug 10, 2008, 3:01 AM

Обикновено момче от квартала 

  Poetry » Other
1249 0 8
 

Обикновено момче от квартала

 

Не ти повярвах, когато...

 

проповядваше сред нас...

 

Но... разбери ме... изказът ти...

 

 

никак не го биваше...

 

Аз съм обикновено момче...

 

от квартала... не го ли проумя...

 

Осъдиха те... бързо... и...

 

единодушно...

 

Прибраха се... в собствените си крепости...

 

На бира и... риалити шоу...

 

Кръстът... беше въздигнат...

 

а ти... беше забравен...

 

Един ден... ще си спомним за теб...

 

Когато банките станат... катедрали

 

а любовта... забранена дума.

 

Защо... по дяволите... не беше...

 

по-ясен... та аз бях... само... обикновено момче... от квартала?

© Светлин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??