11 nov 2021, 13:08

Обикновеното в дните ни - необикновено е 

  Poesía
263 1 9

Светът е красив. Нежен си. Нежна съм.

Споделената ласка е сноп светлина.

Обикновеното – необикновено е,

щом гори в мен и в теб гори Любовта!

 

И искам да знаеш, и искам да знам,

че ще стоплим и най- суровия студ.

И вярваш, и вярвам (страхът ще зачертаем),

че от любов ще съм луда и ти ще си луд.

 

Щастлив си! Щастлива съм! Живееш! Живея!

И оцветяваме даже най-сивия ден!

Усмивки през сълзи? Умееш. Умея.

Поанта е всичко край теб и всичко край мен.

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??