В растера на дните
сглоби се
от милиардите точки.
Всяка мига
и пита те
кой си? -
Диригентът
без име е,
а оркестърът
(не с ноти)
свири с въпроси.
Облак
кръстен
в реката
на небето
плува
към далечния пристан.
Другите вече
разтоварват хайвера.
В
един
неописуем -
Саргасов
Апокалипсис!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados
Сърдечен поздрав!
2. Благодаря ти за високата оценка, Светла!