ОБЛЯКОХ СЕ С ТВОЯТА ПЕСЕН
Облякох се с твоята песен!
Гласът ти, тъй ведър и чист,
в очите ми слънце донесе,
в душата ми - устрем лъчист.
Ти с обич от моята болка
създаде прекрасен рефрен,
и знаеш ли, знаеш ли колко
вселени изгряха във мен!?
Защото най-мъдро живеем
тогава, когато боли,
и само тогава се пеят
най-истински песни. Нали!?
© Христина Радомирова Todos los derechos reservados
Поздрав, Мира.