5.03.2011 г., 14:23 ч.

Облякох се с твоята песен 

  Поезия
1009 0 9

ОБЛЯКОХ СЕ С ТВОЯТА ПЕСЕН

 

 

Облякох се с твоята песен!
Гласът ти, тъй ведър и чист, 
в очите ми слънце донесе,
в душата ми - устрем лъчист.

 

Ти с обич от моята болка
създаде прекрасен рефрен,
и знаеш ли, знаеш ли колко
вселени изгряха във мен!?

 

Защото най-мъдро живеем
тогава, когато боли,
и само тогава се пеят
най-истински песни. Нали!?

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??