Обороти
Когато ме намери, бях в депресия.
Не правех опити да отпътувам-
бях героиня във измислена импресия.
И щях да продължавам да боксувам.
Животът ми се върна отначало
и постепенно почна да работи.
Първоначално мудно, някак- вяло,
сега- почти на пълни обороти.
Ти нещо ми говориш. Аз се смея.
Облегнала съм се на твойто рамо.
Чрез въздуха, около теб, живея.
Но само с тебе. И до тебе, само!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados