30 сент. 2016 г., 00:16

Обороти 

  Поэзия » Любовная
274 1 1

Обороти

 

Когато ме намери, бях в депресия.

Не правех опити да отпътувам-

бях героиня във измислена импресия.

И щях да продължавам да боксувам.

 

Животът ми се върна отначало

и постепенно почна да работи.

Първоначално мудно, някак- вяло,

сега- почти на пълни обороти.

 

Ти нещо ми говориш. Аз се смея.

Облегнала съм се на твойто рамо.

Чрез въздуха, около теб, живея.

Но само с тебе. И до тебе, само!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??