Обратен билет
Някой ден, но още ми е рано
с билет за високото пътуване,
ще е отлитане леко и безплатно в
някакво друго съществуване!
Резервирани са билетите, повярвай
и престоя тук е време и до време,
една душа багаж, и малко вяра в
която сме повярвали и взели!
Няколко добри дела в багажа
ще бъдат пътната ни виза,
и сега : да внимаваме искам да ви кажа!
Със човечност казват там се влиза!
Докато сме тук и още можем
да сме с билет за първа класа,
в делата си любов да вложим -
животът, без реципрочност ни поднася!
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados