Jul 29, 2022, 1:03 PM

Обратен билет 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
565 0 0

Обратен билет
 

Някой ден, но още ми е рано
с билет за високото пътуване,
ще е отлитане леко и безплатно в
някакво друго съществуване!

 

Резервирани са билетите, повярвай
и престоя тук е време и до време,
една душа багаж, и малко  вяра в
която сме повярвали и взели!

 

Няколко добри дела в багажа
ще бъдат пътната ни виза,
и сега : да внимаваме искам да ви кажа! 

Със човечност казват там се влиза!

 

Докато сме тук и още можем
да сме с билет за първа класа,
в делата си любов да вложим - 
животът, без реципрочност ни поднася!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??