Едно сърце обичащо
замеряно със камъни
Две души запалени
на клада
Три деца сираци
Четири сестри обречени
Пет невярващи души ще гният в ада
Шестото съм Аз
Сатаната знае само той до толкоз да
да брой.
( Остена Божий иска неговата ''кожа''.)
/тук съм малко труден за разбиране
четете м/у редовете . пък дано ме разберете /
© Христо Манчев Todos los derechos reservados